• Start Grote Clubactie vanaf 19 september 2020

  Vind jij de Super Saturday en de Fristi Challenge ook zo leuk? Ga je graag mee op kamp? Of houd je ook zo van de gezelligheid binnen de club? Basketbalvereniging Arnhem Eagles wil graag in de club investeren en daarvoor hebben we ook jouw hulp nodig!

  Wat gaan we doen?
  We gaan dit jaar weer meedoen met de Grote Clubactie. Dat betekent dat we met z’n allen loten gaan verkopen. Het mooie van meedoen is namelijk, dat 80% van de opbrengst direct naar onze club gaat. En daarmee kunnen we dus leuke dingen doen.

  Hoe gaat het in zijn werk?
  Verkoopboekje met QR-code voor Jeugdleden
  De leden van de teams U14, U12, U10 en Instuif ontvangen een verkoopboekje op naam met een aparte QR-code aan een keycord. Deze QR-code is gekoppeld aan Arnhem Eagles. Door deze te scannen wordt je direct gekoppeld aan een website waar je de loten kunt kopen. Hoe dit in z’n werk gaat zie je in dit instructiefilmpje. (https://www.clubactie.nl/instructie/). Vergeet niet om bij de koper je naam te vermelden. Ook is het nog steeds mogelijk om op de oude vertrouwde wijze loten te kopen. In het verkoopboekje kunnen kopers hun gegevens noteren. Het verkoopboekje en QR-code met daarbij een uitleg krijgen deze teams van hun coach.

  Online loten voor de oudere leden
  Alle oudere leden (van U16 t/m de senioren) krijgen van de vereniging een email met een online weblink die jijzelf kan gebruiken, maar ook zeker om deze door te sturen naar vrienden, familie en kennissen. Gebruik al je digitale kanalen zodat wij zoveel mogelijk loten verkopen.

  Wat vragen we van jou?
  Omdat we samen verantwoordelijk zijn voor een gezellige club, vragen we van jou een beetje van je tijd en inzet. Want hoe meer loten we samen verkopen, hoe meer geld we binnen kunnen halen. En dus ook meer leuke dingen voor onze vereniging kunnen organiseren.

  Prijs voor de meeste verkochte loten
  Verkoop jij de meeste loten? Dan ontvangt je van ons een mooie prijs. Daarnaast hebben we ook een mooie prijs voor het team dat samen de meeste loten verkoopt!  

  Tot wanneer loopt de actie?
  De loten uit de boekjes kunnen verkocht worden vanaf zaterdag 19 september tot 5 oktober. De verkoopboekjes worden op dinsdag 6 oktober weer ingeleverd. Online verkoop kan vanaf 19 september tot en met november. De trekking vindt plaats in december.

  Doe dus weer mee en verkoop zoveel mogelijk loten aan iedereen die je maar kent! Succes!